Den mycket viktiga boken "Krigsmaskinen"

Efter bokrelease 26 oktober 2017:

Här gäller att få ut en mycket värdefull skrift på marknaden och ge en vilseförd publik lite balans i världsuppfattningen ...

Välkommen att vara med och bli tillrättavisad!

MOVE Publications. Utgivning 2017:
"Krigsmaskinen".
Tiil försäljning på Adlibris, Bokus, bokhandeln eller direkt från förlaget.

Hej!

Engagerad i nutidsorientering, samhällsdebatt och internationell politik!?

Nu kommer min fjärde - och BÄSTA – utgåva av min bok ”En obekväm politisk sanning”. Vitboken om nordamerikansk utrikespolitik.
Boken får ny titel: ”Krigsmaskinen.” Med våld, vapen och egen valuta skall världen erövras. Men imperier förtvinar invärtes ...
De två senaste åren har jag – och flera goda medhjälpare - granskat och bearbetat innehållet i varje avsnitt till en – som jag sagt och skrivit förut – för många obekväm sanning om det allvarliga världsläget. Terrorism och flyktingströmmar skapade av en maktgalen krigsmaskin. Fascismen, liksom rasismen, lurar.
Ny utgåva, helt genomgången på hela 964 sidor. De senaste två, tre åren har också inneburit många viktiga politiska händelser som jag nogsamt granskat. Allt aktualiserat. Allt redigerat. Lika uppseendeväckande. Ständigt lika förbaskat viktigt och lika obekvämt besvärande för dem som gjort sig beroende av den makt som granskningen omfattar.

Den här boken skulle bara skrivas. Den är absolut nödvändig för att ge någon balans till den ständigt pågående propaganda som överöses oss av dominerande tidningar och TV i Sverige som i sin tur påverkas av nordamerikansk militärapparat och tar intryck av angloamerikanska media. Varför avgick Margot Wallström som utrikesminister?

"Krigsmaskinen" kommer att förändra Ditt sätt att läsa nyheterna, Din förståelse av politiken och Din syn på världen. Om Du läser med öppna ögon och fri tanke.


Berndt A. Paulsson